Автор: Charles Brown
Дата Створення: 9 Лютий 2021
Дата Оновлення: 27 Березень 2024
Anonim
Херсон | Белый остров, розовое озеро и терракотовый Гранд Каньон
Відеоролик: Херсон | Белый остров, розовое озеро и терракотовый Гранд Каньон

Зміст

Надихаюча цитата 1: Джордж С. Паттон

"Прийміть виклики, щоб відчути радість від перемоги".

Джордж С. Паттон, відомий генерал Другої світової війни, безумовно, знав про перемогу щось інше. Його поради звучать вірно незалежно від ситуації. Якщо ви ніколи не кидаєте виклик собі на тестовій арені в 97-му процентилі на SAT, заробляєте 168 на GRE Verbal, ви ніколи не дізнаєтесь, як це - отримати такий прилив хвилювання, коли ви досягли своїх цілей.

Надихаюча цитата 2: Сем Левенсон


Сем Левенсон був американським гумористом, письменником, вчителем, телеведучим та журналістом. Ця маленька порада-самородок ідеально підходить для вас тестувальників, які зосереджуються на дрібних деталях проходження тестування за часом. Замість того, щоб мчати проти годинника і бити себе за це, коли ви відстаєте від "рекомендованої" кількості секунд на запитання, просто продовжуйте йти далі. Чим більше ти схожий на дзен під час тесту, тим краще ти проживеш.

Надихаюча цитата 3: Хелен Келлер

"Оптимізм - це віра, яка веде до досягнення. Нічого не можна зробити без надії та впевненості".

Ніхто б не звинуватив Хелен Келлер у тому, що вона песимістично ставиться до життя. Здавалося, вона мала повне право бути. Однак вона обрала оптимізм - вважаючи, що зможе досягти чого завгодно - незважаючи на свої фізичні обмеження.


Одним із способів стати "добрим" учасником тесту є дотримання оптимізму, коли справа здається безнадійною.

Надихаюча цитата 4: Гордон Б. Хінклі

"Без важкої праці не росте нічого, крім бур'янів".

Гордон Б. Хінклі, релігійний лідер і автор, який служив 15-м президентом Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, може не виділятись деяким натхненням, але незалежно від того, підписуєтесь Ви на його релігійні вірування чи ні може, безумовно, віддати йому належну працю. За його керівництвом була побудована половина існуючих мормонських храмів. Він знав, що якщо ти хочеш чогось досягти, то для цього потрібно багато попрацювати. Чого можна навчитися? Добре підготуйтеся до майбутніх іспитів. Придумайте найкращі стратегії, придумайте графік навчання та займіться. Присвятіть себе наполегливій праці і знайдіть успіх, лише трохи змастивши лікоть.


Надихаюча цитата 5: Йоганн Вольфганг фон Гете

"Знання недостатньо; ми повинні подати заявку. Бажання недостатньо; ми повинні це зробити".

Гете, німецький прозаїк, поет, драматург і вчений, написав десятки надихаючих, всесвітньо відомих творів. Він вказує людям із цією цитатою застосовувати себе. Роби. Дійте. Не можна простохочутьоцінка. Ви повинні бути готовіробота для нього. Ви не можете просто бажати докласти зусиль; ви повинні насправді це зробити.

Надихаюча цитата 6: Мері Пікфорд

"Минуле не можна змінити; майбутнє ще у ваших силах".

Яка надихаюча цитата! Деякі студенти настільки заглиблюються у своїх минулих помилках - не навчаються на тестах з декількома виборами, набивають ніч перед іспитом - що забувають, що кожен день у них починається новенький старт. Ваше минуле не повинно стати вашим сьогоденням чи вашим майбутнім. Ви можете вибрати інший шлях. Мері Пікфорд, актриса і одна з первинних засновниць Академії кіномистецтв і наук, це точно знала.

Надихаюча цитата 7: Поліна Каель

"Коли є воля, є спосіб. Якщо на мільйон є шанс зробити щось, що завгодно, щоб уникнути того, що ви хочете, зробіть це. Відкрийте двері або, якщо потрібно, вклиніть ногу в ці двері і тримайте їх відкритими.

Поліна Каель, автор та кінокритик "Нью-Йорка", справді мала щось із цією цитатою. Це багато говорить про тих, хто бореться за кожну хорошу оцінку, яку отримає. Іноді доводиться наполегливо докладати зусиль, щоб отримати бажане - високий середній бал, чудовий бал MCAT, стипендію на ваш бал ACT. Незалежно від того, що це, вам потрібно боротися за те, що ви хочете, і продовжувати боротися, поки цього не досягнете.

Нові Повідомлення

Святова депресія вас збиває? Ось 7 способів угоди

Святова депресія вас збиває? Ось 7 способів угоди

Як це так, що канікули знаходять спосіб поєднати всі ці стресові фактори в одне повномасштабне переживання тривоги? Починаючи з Хеллоуїна і напередодні Нового року, магазини весело продають через кожн...
Цей порядок догляду за шкірою змінить вашу гру на обличчі

Цей порядок догляду за шкірою змінить вашу гру на обличчі

Ми включаємо товари, які ми вважаємо корисними для наших читачів. Якщо ви купуєте за посиланнями на цій сторінці, ми можемо заробити невелику комісію. Ось наш процес.Ви читали блоги краси та балувалис...